Абсорбатор Bauknecht DC 5460 IN / 1

  • Марка: Bauknecht
  • Модел: DC 5460 IN / 1
  • Наличност: Неналичен
Енергиен клас: D
Цена: 329лв. Нова цена: 249лв.

Описание:

Абсорбатор за под шкаф Bauknecht DC5460IN/1 ; 60 см , 368 м/ч

Абсорбаторът Bauknecht DC 5460 IN / 1 е модерен кухненски уред за вграждане под шкаф, предназначен за ефективно отстраняване на дим, миризми и пара от зоната за готвене. Той съчетава функционалност с елегантен дизайн, което го прави идеално допълнение към модерното кухненско оборудване. Само при нас можете да го закупите на супер изгодна цена.

Мощна система за екстракция

Отличаващ се с мощна система за извличане, аспираторът DC 5460 IN / 1 на Bauknecht е в състояние ефективно да улавя и филтрира частиците във въздуха, генерирани по време на готвене. Той използва три различни скорости на вентилатора, които могат да се регулират, за да съответстват на интензивността на готвене, вариращи от леко задушаване до пържене на висока температура.

Тази адаптивност помага да се поддържа комфортна среда без миризми в кухнята. Аспираторът предлага удобна за потребителя механична система за контрол и различни режими като вентилация, рециркулация или интензивен режим, като всеки служи за специфична цел въз основа на изискванията за готвене. Освен това вграденото LED осветление осигурява достатъчно осветление над зоната за готвене, подобрявайки не само видимостта при наблюдение на процесите на приготвяне на храната, но и атмосферата в кухнята.

Възможности за инсталиране

Опциите за инсталиране на абсорбатора включват както канални, така и безканални конфигурации, приспособявайки се към различни кухненски оформления и предпочитания. Инсталацията с въздуховод вентилира въздуха на открито, докато безканалното инсталиране включва филтриране и рециркулация на въздуха обратно в кухнята.

Bauknecht е известен с акцента си върху енергийната ефективност и намаляването на шума в своите уреди. Следователно, аспираторът DC 5460 IN / 1 включва функции, които минимизират консумацията на енергия и нивата на шум, осигурявайки по-екологична и спокойна кухненска среда.

Абсорбаторът Bauknecht DC 5460 IN / 1 е стилен и функционален кухненски уред, предназначен да управлява ефективно качеството на въздуха по време на готвене. Неговите многофункционални режими на работа, интуитивно управление и модерен дизайн го правят ценно допълнение към съвременните кухни, където се търси както функционалност, така и естетика.


Характеристики:
Вътрешно осветление Да , LED
Мощност в m³/h 368 m³/h
Ниво на шум при центрофугиране в dB 69 dB
Размери на уреда (В/Ш/Д) в см 13.3 / 59.8 / 51
Степени на мощност 3
Управление Механично
Гаранция 2 години гаранция