Телескопичен абсорбатор AEG DPE4940M

  • Марка: AEG
  • Модел: DPE4940M
  • Наличност: Неналичен
Цена: 858лв. Нова цена: 429лв.

Описание:

AEG аспиратор за вграждане DPE4940M

Скрит в модула за вграждане, абсорбаторът AEG DPE4940M е възможно да се види само докато се използва. Може да се отвори, за да се активира екстрактора и да се постави във вътрешно положение, когато не се използва. Техническото състояние на уреда е безупречно. Дефектите, възникнали при транспорт, касаят единствено външния корпус и не се отразяват на неговата работа.

Характеристики на уреда

Телескопичният абсорбатор на марката AEG е подходящ за стандартни кухни и кухненски острови. Възможността за вграждане ви позволява да скриете добре малките транспортни дефекти и да се радвате на чист въздух по време на готвене, без никакви притеснения. Моделът е изработен от неръждаема стомана, изпъквайки с приятния си дизайн.

Уредът е с вградено осветление, излъчващо ярка светлина, идеална за готвене. LED светлината е идеална за осветяване на плота и готварската печка, осигурявайки по-добро наблюдение на процесите по приготвяне на храната. Освен това LED осветителите гарантират максимална издръжливост при по-ниска консумация на енергия.

Проста и по-бърза проверка на настройките  на аспиратора – иновация, която ви позволява да контролирате прецизно режимите на пречистване на въздуха, без да се откъсвате за дълго от готвенето. Иновативните електронни модули за контрол ви позволяват да регулирате настройките на аспиратора с по-голям комфорт. Скорост на вентилатора, контрол на осветлението - вие контролирате целия процес на готвене.

Този абсорбатор осигурява чист въздух много по-бързо, предотвратявайки наслояването на пара и мазнини по стените и кухненските мебели, както и проникването на миризми в останалите части на жилището. Моделът е оборудван с ефективен и мощен 250-ватов мотор, който започва да абсорбира пара и миризми незабавно.

Абсорбаторът AEG DPE4940M е с иновативен дизайн, който гарантира перфектно интегриране на уреда в мебелите. Той остава напълно скрит, когато се позиционира в стенния модул, заставайки на едно ниво с уредите, намиращи се в съседство. С него ще постигнете две важни цели: елегантна визия на кухненското помещение и оптимизация на наличното пространство.


Характеристики:
Енергиен клас А+ по стар стандарт / B по нов
Лампи Да, LED
Мощност в m³/h 581 m³/h
Ниво на шум при центрофугиране в dB 67 dB
Размери на уреда (В/Ш/Д) в см 34 / 90 / 31
Степени на мощност 3
Ширина на устройството 90 см