Абсорбатори за под шкаф

Филтрирай резултатите

Този раздел ви предлага отличен избор от абсорбатори за под шкаф с транспортни дефекти. Това е най-разпространеният дизайн, който може да се инсталира във всяка съвременна кухня. Мебелните кухненски системи се състоят от долен и горен ред шкафове. Горната редица е мястото, където можете да инсталирате абсорбатора, закупен от тази секция на нашия онлайн магазин.

Какви са абсорбаторите, които можем да монтираме под шкафа?

Абсорбаторите, които можем да монтираме под кухненския шкаф са налични в различни форми, големини и дизайнерски изпълнения. Тези устройства се предлагат в голямо разнообразие, като всеки модел има уникални характеристики и функции. Каква е разликата между тях и кой модел да изберете? Нека разгледаме някои от най-важните характеристики.

Въз основа на метода на пречистване на въздуха, абсорбаторите под шкаф биват циркулационни и проточни. Въз основа на техния дизайн се делят на стационарни и телескопични. И двата дизайна изпълняват функцията на пречиствател на въздуха много успешно. Едните се включват към въздуховод, а другите използват филтърна система.

Класическият абсорбатор за вграждане във шкаф използва циркулацията на въздух като метод за пречистване. В корпуса му са вградени филтри – при някои модели това са филтри с активен въглен и такива за пречистване на груби частици. Именно през тях преминават замърсения въздух и парата. След като въздухът бъде пречистен, той отново се връща в помещението.

Предимства и недостатъци

В дизайна на вградените в шкаф абсорбатори няма въздуховод, така че могат да се монтират там, където няма възможност за свързване към вентилационната система. Това са евтини модели, лесни за инсталиране, компактни и леки. Те са идеални за стари къщи с вентилационни системи, които не са изградени по правилата, както и за малки кухни - именно поради автономната работа.

Производителността на тези модели е по-ниска. Обикновено са доста шумни и с времето изискват допълнителни разходи, свързани с подмяната на филтърни компоненти. Ниската цена на нашата гама абсорбатори за под шкаф е причина да загърбите смело всички възможни недостатъци на този дизайн. В крайна сметка липсата на каквато и да е аспирация в кухнята създава нужда от чести ремонти и влошава условията за живот в цялото жилище.

Няма добавени продукти в тази категория.