Абсорбатор Zanussi ZHB92670KA

  • Марка: Zanussi
  • Модел: ZHB92670KA
  • Наличност: Последен брой!
Цена: 599лв. Нова цена: 379лв.


*Безплатна доставка до адрес за градовете София и Варна. Важи за поръчки на стойност над 450лв.

Попълнете вашите данни и ние ще се свържем с Вас в рамките на работния ден.- ИЛИ -

се свържете с нас на телефон

0882 280 087


Описание:

Абсорбатор Zanussi ZHB92670KA, Телескопичен, 600 м3/ч , 415 м3/ч с рециркулация , 90 см

Аспираторът Zanussi ZHB92670KA е елегантен и ефективен кухненски уред, предназначен за ефективно отстраняване на дим, мазнини и миризми от зоната за готвене във вашия дом. Със своя модерен дизайн и усъвършенствани функции, той ще подобри не само функционалността, но и естетиката на вашето кухненско пространство.

Ефективна вентилация със скорост на извличане до 620 кубически метра на час

Отличаващ се с мощни възможности за изсмукване, Zanussi ZHB92670KA осигурява ефективна вентилация, поддържайки въздуха във вашата кухня чист и свеж по време на готвене. Неговата скорост на извличане до 620 кубически метра на час осигурява бързо отстраняване на изпаренията при готвене, оставяйки вашата кухня по-приятна и комфортна.

Този абсорбатор разполага с интуитивен контролен панел, позволяващ лесно регулиране на работните настройки, така че да отговарят на вашите нужди в зависимост от метода на готвене. Независимо дали задушавате деликатни зеленчуци или пържите пържола, можете без усилие да регулирате скоростта на вентилатора и осветлението с едно натискане на бутон, осигурявайки оптимална вентилация и осветление за вашите кулинарни начинания.

ZHB92670KA на Зануси предлага енергийно ефективно LED осветление, което не само осветява зоната за готвене, но също така добавя модерен щрих към декора на вашата кухня. LED осветлението консумира по-малко енергия в сравнение с традиционните крушки, което допринася за по-ниски сметки за електричество и намалява въздействието върху околната среда.

Лесна инсталация и поддръжка

Проектиран с мисъл за удобство, този абсорбатор е лесен за инсталиране и поддръжка. Неговият елегантен дизайн се интегрира безпроблемно в различни кухненски интериори, допълвайки както съвременните, така и традиционните стилове. Конструкцията на аспиратора от неръждаема стомана не само добавя издръжливост, но също така прави почистването лесно, осигурявайки безпроблемна поддръжка и дълъг живот на уреда.

В допълнение към неговата впечатляваща производителност и лекота на използване, Zanussi ZHB92670KA дава приоритет на безопасността в кухнята. Той е оборудван с вградено предпазно устройство за предотвратяване на прегряване, осигуряващо надеждна работа и спокойствие по време на употреба.


Характеристики:
Възможност за слагане на активен въглен Да
Вътрешно осветление Да , LED
Метални филтри Да
Мощност в m³/h 600m³/h
Ниво на шум в dB 68 dB
Размери на уреда (В/Ш/Д) в см 118 / 89.8 / 45
Степени на мощност 3
Управление Механично
Гаранция 2 години гаранция