Абсорбатор Zanussi ZHB92670KA

  • Марка: Zanussi
  • Модел: ZHB92670KA
  • Наличност: Последен брой!
Цена: 599лв. Нова цена: 379лв.


*Безплатна доставка до адрес за градовете София и Варна. Важи за поръчки на стойност над 450лв.

Попълнете вашите данни и ние ще се свържем с Вас в рамките на работния ден.- ИЛИ -

се свържете с нас на телефон

0882 280 087


Описание:

Абсорбатор Zanussi ZHB92670KA, Телескопичен, 600 м3/ч , 415 м3/ч с рециркулация , 90 см

Zanussi ZHB92670KA е елегантен и ефективен абсорбатор, предназначен да подобри вентилацията и естетиката на вашата кухня. Със съвременно покритие от черно стъкло, този аспиратор за стенен монтаж добавя нотка модерна изтънченост към всеки кухненски декор. Само при нас можете да закупите този елегантен уред на супер изгодна цена.

Ключови характеристики на аспиратора Zanussi ZHB92670KA

ZHB92670KA има стилен и минималистичен дизайн, който допълва различни кухненски стилове. Размерите му са проектирани да пасват на котлони или печки със стандартни размери. В същото време моделът предлага мощни възможности за изсмукване, с няколко скорости на вентилатора за ефективно премахване на миризми от готвене, дим и мазнини от вашата кухня.

Скоростта на изсмукване се измерва в кубични метри на час (m³/h) и този аспиратор предлага висока степен на изсмукване 600m³/h, подходяща за повечето готварски нужди. ZHB92670KA разполага с вградени LED светлини, които осигуряват ярко и енергийно ефективно осветление на вашата зона за готвене. Това не само подобрява видимостта, но и добавя привлекателна атмосфера към вашата кухня.

Контролният панел е механичен и супер лесен за използване, което ви позволява лесно да регулирате скоростта на вентилатора и осветлението според вашите нужди при готвене. Моделът е оборудван с филтри за мазнини, които улавят частиците мазнини, като гарантират, че вашата кухня остава чиста и без натрупване на мазнини. Налична е опция за добавяне на филтър с активен въглен за още по-прецизно пречистване на въздуха в помещението.

ZHB92670KA предлага както канални, така и рециркулационни опции за монтаж. Каналната инсталация вентилира въздуха извън помещението за готвене, докато режимът на рециркулация филтрира въздуха през филтри с въглен, преди да го рециркулира обратно в кухнята. Изборът зависи от оформлението на вашата кухня и вашите предпочитания за вентилация.

Абсорбаторът Zanussi ZHB92670KA е надеждно и естетично допълнение към вашата кухня, осигуряващо ефективна вентилация и осветление, като същевременно допълва стила на вашата кухня. Минималните козметични дефекти не влияят по никакъв начин на неговата работа.


Характеристики:
Възможност за слагане на активен въглен Да
Вътрешно осветление Да , LED
Енергиен клас C
Метални филтри Да
Мощност в m³/h 600m³/h
Ниво на шум в dB 68 dB
Размери на уреда (В/Ш/Д) в см 118 / 89.8 / 45
Степени на мощност 3
Управление Механично
Гаранция 2 години гаранция