Абсорбатор Bosch DWF97KM60

  • Марка: Bosch
  • Модел: DWF97KM60
  • Наличност: Последен брой!
Цена: 2,199лв. Нова цена: 1,149лв.


*Безплатна доставка до адрес за градовете София и Варна. Важи за поръчки на стойност над 450лв.

Попълнете вашите данни и ние ще се свържем с Вас в рамките на работния ден.- ИЛИ -

се свържете с нас на телефон

0882 280 087


Описание:

Стенен абсорбатор Bosch модел - DWF97KM60 , 90 см , 739 m³ / h

Bosch DWF97KM60 е високоефективен абсорбатор, предназначен за стенен монтаж. Той е проектиран за ефективно премахване на миризми, дим и мазнини от вашата кухня. Това е стилно и функционално допълнение към модерните кухни, предлагащо усъвършенствани функции, базирани на най-модерна технология за ефективна вентилация.

Елегантен дизайн, съвместим със стила на модерните кухни

Изпъквайки с елегантния си и модерен дизайн, DWF97KM60 се интегрира безпроблемно в различни кухненски стилове. Възможността за монтирането му на стена освобождава ценно пространство над готварския плот, което го прави популярен избор за хората, които търсят спестяващо място решение.

Една от забележителните характеристики на този абсорбатор Bosch е мощният капацитет за абсорбация. Благодарение на множество настройки на скоростта на вентилатора, той може бързо и ефективно да премахва изпаренията и миризмите при готвене, като поддържа свежа и чиста кухненска среда. Аспираторът е оборудван с ефективни филтри, които улавят мазнините и частиците, така че да бъдат лесно отстранени и почистени.

Усъвършенствани програми за управление

DWF97KM60 може да се похвали и с разширени опции за управление. Стандартно моделът се предлага с удобни за потребителя сензорни контроли, които ви позволяват да регулирате скоростта на вентилатора, осветлението и други настройки с нужната лекота. Някои модели от серията предлагат интелигентна свързаност, позволяваща дистанционно управление чрез приложения за смартфон или интеграция с виртуални асистенти.

Освен това, абсорбаторът на технологичния гигант Bosch използва енергоспестяваща технология, която осигурява ефективна вентилация без повишена консумация на енергия. Това може да допринесе за по-екологично и рентабилно обзавеждане на вашата кухня. Аспектът на осветлението на DWF97KM60 също заслужава да бъде споменат. Интегрираното LED осветление осигурява ярко и равномерно осветяване на цялата зона за готвене, подобрявайки видимостта и атмосферата в кухнята.

Не можем да не отбележим, че стенният абсорбатор Bosch DWF97KM60 предлага комбинация от стил и функционалност. Със своите мощни възможности за екстракция, удобни за потребителя контроли и енергийно ефективни функции, той е привлекателен избор за собствениците на жилища, които искат да поддържат чиста и добре вентилирана кухненска среда.


Характеристики:
Вътрешно осветление Да , LED
Мощност в m³/h 739 m³/h
Ниво на шум в dB 58 dB
Размери на уреда (В/Ш/Д) в см 123.9 / 90 / 26.3
Степени на мощност 4
Таймер Да, функция автоматично изключване
Турбо функция Да
Филтър срещу мазнини Да
Ширина на устройството 90 см
Гаранция 3 години гаранция