Абсорбатор за вграждане AEG DCK5970HM

  • Абсорбатор за вграждане AEG DCK5970HM 1 година гаранция
  • Абсорбатор за вграждане AEG DCK5970HM
  • Абсорбатор за вграждане AEG DCK5970HM
  • Абсорбатор за вграждане AEG DCK5970HM
  • Абсорбатор за вграждане AEG DCK5970HM
  • Абсорбатор за вграждане AEG DCK5970HM
  • Марка: AEG
  • Модел: DCK5970HM
  • Наличност: Последен брой!
Цена: 1,999лв. Нова цена: 599лв.


*Безплатна доставка до адрес за градовете София и Варна. Важи за поръчки на стойност над 450лв.

Попълнете вашите данни и ние ще се свържем с Вас в рамките на работния ден.- ИЛИ -

се свържете с нас на телефон

0882 280 087


Описание:

Абсорбатор за пълно вграждане ( тавански / островен ) AEG DCK5970HM ; 90 см , 710m³/h , A

AEG DCK5970HM е усъвършенстван кухненски уред, предназначен за ефективно премахване на дим, мазнини и миризми от готвене във вашата кухня. Този елегантен и модерен абсорбатор за вграждане има мощни вентилационни възможности, като същевременно се интегрира безпроблемно във вашия кухненски шкаф за синхронизиран и стилен външен вид.

Ефективна екстракция благодарение на мощен мотор

Една от отличителните характеристики на AEG DCK5970HM е неговият мощен електромотор, който осигурява ефективна екстракция. С максимална скорост на изсмукване до 730 кубически метра на час, този абсорбатор може бързо да пречисти въздуха във вашата кухня, осигурявайки комфортна и приятна жилищна среда.

Абсорбаторът е оборудван с удобно механично управление, което ви позволява лесно да регулирате скоростта на изсмукване и настройките на осветлението според вашите предпочитания. Интегрираното LED осветление не само осветява вашата зона за готвене, но също така добавя нотка изтънченост към вашия кухненски декор.

AEG отдаде приоритет на удобството и лекотата на използване, създавайки дизайна на абсорбатора за вграждане DCK5970HM. Той разполага с подходящи за съдомиялна машина метални филтри за мазнини, което прави поддръжката и почистването изключително лесно. Филтрите улавят ефективно мазнините и остатъците от готвене, което е гаранция, че вашата кухня остава чиста и свежа.

Минималистична естетика, която допълва модерния кухненски интериор

По отношение на дизайна, AEG DCK5970HM може да се похвали с елегантност и минималистична естетика, която допълва модерния кухненски интериор. Неговият вграден дизайн му позволява да се слее безпроблемно с вашия шкаф, създавайки синхронизиран и интегриран вид. Аспираторът е с корпус от неръждаема стомана, което му придава вечна привлекателност, която безпроблемно допълва различни кухненски стилове.

Освен това AEG DCK5970HM е проектиран с мисъл за енергийната ефективност. Той разполага с LED осветление с ниска консумация на енергия и работи тихо, минимизирайки както потреблението на енергия, така и нивата на шум във вашата кухня. Технологията Hob2Hood позволява свързване на плота с аспиратора, така че аспирацията да започне автоматично заедно с процеса на готвене.


Характеристики:
Hob2Hood (Свързане на плота с аспиратора) Да
Енергиен клас A
Мощност в m³/h 710 m³/h
Ниво на шум в dB 63 / 48
Размери на уреда (В/Ш/Д) в см 35.1 / 89.9 / 49.9
Среднопретеглена годишна консумация на енергия 49 kWh
Степени на мощност 4
Управление Механично
Гаранция 1 година гаранция