Абсорбатори

Филтрирай резултатите
Спести 500 лв.
Абсорбатор AEG DBB5960HM
Спести 80 лв.
Абсорбатор Bauknecht DC 5460 IN / 1
Спести 551 лв.
Абсорбатор Neff D95IHM1S0
Спести 360 лв.
Абсорбатор за вграждане Smeg Classic592l
Спести 391 лв.
Абсорбатор за вграждане Smeg Classic792l
Спести 326 лв.
Декоративен абсорбатор AEG X69264MD1
Спести 170 лв.
Декоративен абсорбатор PKM 8099GIS Z
Спести 158 лв.
Декоративен абсорбатор PKM PKM S20-90 AWTY
Спести 128 лв.
Декоративен абсорбатор Zanussi ZHC9131X
Спести 429 лв.
Телескопичен абсорбатор AEG DPE4940M

Онлайн магазин Мега Техно ви представя уникалната си колекция от висококачествени и преди всичко чисто нови абсорбатори с транспортни дефекти. Този вид кухненско оборудване е разделен на няколко подкатегории – абсорбратори за пълно вграждане, за монтаж под шкаф, телескопични и декоративни. Леките повреди по корпуса не се отразяват по никакъв начин на отличната им работа.

Абсорбаторът – гаранция за приятна атмосфера у дома

Абсорбаторът е елемент на кухненското обзавеждане, без който е невъзможно да си представим една модерна и функционална кухня. Той се монтира директно над готварската печка или вградения плот, за да абсорбира своевременно изпаренията и мазнините, отделяни при готвене. Благодарение на абсорбатора в цялото жилище цари ред и чистота. Неприятните миризми на готвено липсват напълно.

Задачата на аспиратора е да пречиства въздуха в зоната за готвене, като улавя напълно не само парата и съдържащите се в нея миризми, но дори пушека, в случай че някое от ястията изгори. Съвременните агрегати, особено моделите на утвърдени марки като AEG, Siemens, Zanussi, Electrolux и т.н., имат много по-висок коефициент на полезно действие.

Качествените аспиратори с транспортни дефекти, които предлагаме, предотвратяват утаяването на продуктите от горенето и появата на мастни отлагания по повърхностите на мебели, стени, тавани и домакински уреди. Предвид ниската цена на един леко одраскан уред, си заслужава да инвестирате в техника, която ще ви спести честите козметични ремонти в кухненското помещение.

Разнообразието от модели с различни технически параметри често объркват купувачите. Как да направим правилния избор сред стотици предложени варианти? В гамата от аспираторни блокове присъстват множество дизайни – от декоративни (тип комин), до напълно вградени и телескопични. Всеки от тях има своите предимства.

Визията и методите на монтиране на един абсорбатор с транспортен дефект не го отличават от останалите по отношение на работните му възможности. Неговата висока производителност се постига благодарение на бързото движение на въздушния поток. Тази група домакински електроуреди е оборудвана с мощни двигатели с ниско ниво на шум.

Благодарение на специфичния си дизайн, стандартните аспиратори, монтирани под шкаф, заемат по-малко място и са подходящи за монтаж над по-компактни котлони. Въпросният тип кухненско оборудване е лесно за инсталиране и енергийно ефективно. Лесната инсталация е особено валидна за класическите дизайни.

Плоският аспиратор с транспортен дефект е с най-лесен и бърз монтаж - не изисква свързване към вентилационната система. Плоските модели работят в режим на циркулация, което ви позволява да предпазите помещението от продуктите на горенето и парите. Те са оборудвани с метални филтри за многократна употреба (филтри за мазнини), които са лесни за почистване. Системата заема малко място, удобна и лесна за използване е и може да бъде закупена при нас на ниска цена.