Абсорбатори с транспортни дефекти

Филтрирай резултатите
Спести 1050 лв.
Абсорбатор Bosch DWF97KM60

2,199лв. 1,149лв.

Спести 650 лв.
Абсорбатор Neff D95IHM1S0
Спести 220 лв.
Абсорбатор Zanussi ZHB92670KA
Спести 1220 лв.
Абсорбатор за вграждане AEG DCK5970HM
Спести 2150 лв.
Абсорбатор за вграждане в плот AEG DDE5960B
Спести 158 лв.
Декоративен абсорбатор  PKM S20-90 AWTY
Спести 326 лв.
Декоративен абсорбатор AEG X69264MD1
Спести 450 лв.
Декоративен абсорбатор AEG X69454MV00
Спести 128 лв.
Декоративен абсорбатор Zanussi ZHC9131X
Спести 100 лв.
Стенен абсорбатор Privileg DGHBS 64 LM X
Спести 700 лв.
Стенен абсорбатор Siemens LC97BCP50
Спести 80 лв.
Телескопичен абсорбатор Zanussi ZFP216S

Онлайн магазин Мега Техно ви представя уникалната си колекция от висококачествени и преди всичко чисто нови абсорбатори с транспортни дефекти. Този вид кухненско оборудване е разделен на няколко подкатегории – абсорбратори за пълно вграждане, за монтаж под шкаф, телескопични и декоративни. Леките повреди по корпуса не се отразяват по никакъв начин на отличната им работа.

Абсорбаторът – гаранция за приятна атмосфера у дома

Абсорбаторът е елемент на кухненското обзавеждане, без който е невъзможно да си представим една модерна и функционална кухня. Той се монтира директно над готварската печка или вградения плот, за да абсорбира своевременно изпаренията и мазнините, отделяни при готвене. Благодарение на абсорбатора в цялото жилище цари ред и чистота. Неприятните миризми на готвено липсват напълно.

Задачата на аспиратора е да пречиства въздуха в зоната за готвене, като улавя напълно не само парата и съдържащите се в нея миризми, но дори пушека, в случай че някое от ястията изгори. Съвременните агрегати, особено моделите на утвърдени марки като AEG, Siemens, Zanussi, Electrolux и т.н., имат много по-висок коефициент на полезно действие.

Качествените аспиратори с транспортни дефекти, които предлагаме, предотвратяват утаяването на продуктите от горенето и появата на мастни отлагания по повърхностите на мебели, стени, тавани и домакински уреди. Предвид ниската цена на един леко одраскан уред, си заслужава да инвестирате в техника, която ще ви спести честите козметични ремонти в кухненското помещение.

Разнообразието от модели с различни технически параметри често объркват купувачите. Как да направим правилния избор сред стотици предложени варианти? В гамата от аспираторни блокове присъстват множество дизайни – от декоративни (тип комин), до напълно вградени и телескопични. Всеки от тях има своите предимства.

Визията и методите на монтиране на един абсорбатор с транспортен дефект не го отличават от останалите по отношение на работните му възможности. Неговата висока производителност се постига благодарение на бързото движение на въздушния поток. Тази група домакински електроуреди е оборудвана с мощни двигатели с ниско ниво на шум.

Благодарение на специфичния си дизайн, стандартните аспиратори, монтирани под шкаф, заемат по-малко място и са подходящи за монтаж над по-компактни котлони. Въпросният тип кухненско оборудване е лесно за инсталиране и енергийно ефективно. Лесната инсталация е особено валидна за класическите дизайни.

Плоският аспиратор с транспортен дефект е с най-лесен и бърз монтаж - не изисква свързване към вентилационната система. Плоските модели работят в режим на циркулация, което ви позволява да предпазите помещението от продуктите на горенето и парите. Те са оборудвани с метални филтри за многократна употреба (филтри за мазнини), които са лесни за почистване. Системата заема малко място, удобна и лесна за използване е и може да бъде закупена при нас на ниска цена.