Абсорбатори

Филтрирай резултатите
Спести 220 лв.
Абсорбатор Airlux AHP671IX
Спести 80 лв.
Абсорбатор Bauknecht DC 5460 IN / 1
Спести 650 лв.
Абсорбатор Bosch DWF97KM60

2,199лв. 1,549лв.

Спести 326 лв.
Декоративен абсорбатор AEG X69264MD1
Спести 170 лв.
Декоративен абсорбатор PKM 8099GIS Z
Спести 158 лв.
Декоративен абсорбатор PKM PKM S20-90 AWTY
Спести 128 лв.
Декоративен абсорбатор Zanussi ZHC9131X
Спести 100 лв.
Стенен абсорбатор Privileg DGHBS 64 LM X
Спести 429 лв.
Телескопичен абсорбатор AEG DPE4940M

Онлайн магазин Мега Техно ви представя уникалната си колекция от висококачествени и преди всичко чисто нови абсорбатори с транспортни дефекти. Този вид кухненско оборудване е разделен на няколко подкатегории – абсорбратори за пълно вграждане, за монтаж под шкаф, телескопични и декоративни. Леките повреди по корпуса не се отразяват по никакъв начин на отличната им работа.

Абсорбаторът – гаранция за приятна атмосфера у дома

Абсорбаторът е елемент на кухненското обзавеждане, без който е невъзможно да си представим една модерна и функционална кухня. Той се монтира директно над готварската печка или вградения плот, за да абсорбира своевременно изпаренията и мазнините, отделяни при готвене. Благодарение на абсорбатора в цялото жилище цари ред и чистота. Неприятните миризми на готвено липсват напълно.

Задачата на аспиратора е да пречиства въздуха в зоната за готвене, като улавя напълно не само парата и съдържащите се в нея миризми, но дори пушека, в случай че някое от ястията изгори. Съвременните агрегати, особено моделите на утвърдени марки като AEG, Siemens, Zanussi, Electrolux и т.н., имат много по-висок коефициент на полезно действие.

Качествените аспиратори с транспортни дефекти, които предлагаме, предотвратяват утаяването на продуктите от горенето и появата на мастни отлагания по повърхностите на мебели, стени, тавани и домакински уреди. Предвид ниската цена на един леко одраскан уред, си заслужава да инвестирате в техника, която ще ви спести честите козметични ремонти в кухненското помещение.

Разнообразието от модели с различни технически параметри често объркват купувачите. Как да направим правилния избор сред стотици предложени варианти? В гамата от аспираторни блокове присъстват множество дизайни – от декоративни (тип комин), до напълно вградени и телескопични. Всеки от тях има своите предимства.

Визията и методите на монтиране на един абсорбатор с транспортен дефект не го отличават от останалите по отношение на работните му възможности. Неговата висока производителност се постига благодарение на бързото движение на въздушния поток. Тази група домакински електроуреди е оборудвана с мощни двигатели с ниско ниво на шум.

Благодарение на специфичния си дизайн, стандартните аспиратори, монтирани под шкаф, заемат по-малко място и са подходящи за монтаж над по-компактни котлони. Въпросният тип кухненско оборудване е лесно за инсталиране и енергийно ефективно. Лесната инсталация е особено валидна за класическите дизайни.

Плоският аспиратор с транспортен дефект е с най-лесен и бърз монтаж - не изисква свързване към вентилационната система. Плоските модели работят в режим на циркулация, което ви позволява да предпазите помещението от продуктите на горенето и парите. Те са оборудвани с метални филтри за многократна употреба (филтри за мазнини), които са лесни за почистване. Системата заема малко място, удобна и лесна за използване е и може да бъде закупена при нас на ниска цена.